Официални правила на томбола за 3 нощувки, за 2-ма възрастни във вила на плажа със закуска, Малдиви, в LUX* South Ari Atoll Maldives


Томболата се организира от ДЕРТУР БЪЛГАРИЯ ООД с ЕИК 175049514. Участието в томболата не е обвързано с покупка. Участник в томболата може да бъде всяко физическо лице над 18 години, което предостави на организатора своето име и имейл. Предоставяйки своя имейл, лицето се съгласява да получава рекламни имейли и оферти. Томболата се провежда от 21.08.2023 г. до 31.08.2023 г. Описание на наградата: 3 нощувки за 2 възрастни, във вила на плажа (Beach Villa) на база нощувка и закуска в LUX* South Ari Atoll Maldives (с изключение на хидроплан/вътрешен трансфер).Престоя трябва да бъде осъществен до 02-ри декември 2023 г. (С изключение на училищните ваканции, пиковия сезон, black-out дати и в зависимост от наличността на стаите – 30 дни преди пристигането) Наградата не подлежи на остойностяване и връщане в брой, не може да се прехвърля на трети лица и не се комбинира с други ваучери за подарък. Задължително се заплаща от пътуващите зелена такса, наложена от Република Малдиви от 6 USD на човек на вечер.

Печелившият ще бъде изтеглен на 31.08.2023 г. и уведомен по имейл. Той трябва да се свърже обратно с организатора по имейл или телефон в срок до 2 работни дни след получаването на уведомителния имейл. Ако печелившият не се свърже с ДЕРТУР БЪЛГАРИЯ ООД в посочения срок ще бъде изтеглен нов печеливш. ДЕРТУР БЪЛГАРИЯ ООД не носи отговорност за непотърсена награда. ДЕРТУР БЪЛГАРИЯ ООД не носи отговорност при невъзможност да се използва наградата по каквито и да е причини независещи от организатора.

Печелившият се задължава да предостави валидни документи за пътуване (паспорти) за двамата участници в резервацията, да провери и да се увери че отговаря на всички изисквания за влизане на територията на Малдиви, да провери и да се увери че отговаря на всички изисквания на авиокомпанията, да провери и да се увери, че отговаря на условията за транзитно преминаване през държавата в която ще е прекачването, да провери и да се увери че отговаря на условията за пребиваване в посочения хотел. Печелившият се задължава да съхранява и предоставя при поискване бордни карти, ваучери за трансфера, ваучера за хотела и други документи за пътуването. Ако резервацията не може да се реализира по вина на пътуващите ДЕРТУР БЪЛГАРИЯ ООД не носи отговорност.

При осъществяване на резервацията, печелившият е длъжен да се запознае, съгласи и заяви че приема ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА РАБОТА С КЛИЕНТИ на ДЕРТУР БЪЛГАРИЯ ООДкакто и че е запознат, че процедурата по резервация и реализация на пътуването и престоят са съобразно посоченото в тези Общи условия.