ITS

 

Марката

ITS е една от най-популярните туроператорски марки на DER Touristik Group – най-големият германски туристически концерн, числящ се към лидерите в цяла Европа. С 8000 служители в 16 страни на Стария континент, DER Touristik Group осигурява перфектната почивка на над 7 милиона души годишно, което го прави второто по важност подразделение в рамките на REWE Group – един от най-големите европейски ритейл концерни с годишен оборот от близо 75 милиарда евро.

Продуктите

ITS предлага голямо разнообразие от класически пакетни почивки в различни точки по света. Основният контингент в портфолиото на немския туроператор представляват 4-звездните хотели, като главният акцент, с който марката вече 45 години успешно се налага на пазара, е максимално доброто съотношение цена-качество. Продуктите на ITS са особено подходящи за млади семейства. За това говорят големите намаления за деца, атрактивните твърди цени за деца и множеството изгодни оферти за почивки за един възрастен с дете. А освен пакетни почивки с включен полет на средни и далечни дестинации, туроператорът предлага и голям избор на хотелски резервации със собствен транспорт.

Дестинациите

ITS е специалист в почивките в Средиземноморския регион, като особено силно е присъствието на туроператора в Испания, Тунис и Гърция, както и на българското Черноморие. Далечните дестинации също са добре застъпени в портфолиото на ITS, с акцент върху Доминиканската република, Мексико, Малдивите и Тайланд.