DERTOUR

 

Марката

DERTOUR е една от топ марките на DER Touristik Group – най-големият германски туристически концерн, числящ се към лидерите в цяла Европа. С 8000 служители в 16 страни на Стария континент, DER Touristik Group осигурява перфектната почивка на над 7 милиона души годишно, което го прави второто по важност подразделение в рамките на REWE Group – един от най-големите европейски ритейл концерни с годишен оборот от близо 75 милиарда евро.

Продуктите

DERTOUR предлага на клиентите си индивидуално подбрани почивки на най-високо ниво и на най-различни дестинации по целия свят. Със своята уникална концепция за цялостен туристически продукт, съставен от отделни компоненти, които всеки може самостоятелно да комбинира по собствен вкус и желание, DERTOUR е абсолютният пазарен лидер в този сегмент. Дали с автомобил, със самолет или с влак, дали в хотел, във вила или във ваканционно жилище, дали на море, на круиз, на СПА, в града или в планината – DERTOUR дава на клиентите си възможност за индивидуален избор на оптималната за тях почивка чрез отделно резервиране на различни типове туроператорски услуги според желаните дати на отпътуване, летища и авиокомпании, трансфери, продължителност на престоя, тип и категория настаняване, кола под наем и пр. Наред с това, за много дестинации от своето портфолио DERTOUR предлага и класически пакетни почивки с включен полет и трансфер или кола под наем на място.

Дестинациите

DERTOUR е най-търсената марка на германския и австрийския пазар за почивки в Северна и Южна Америка, Австралия и Нова Зеландия, Индийския океан и ОАЕ, както и за определени дестинации в Азия, Африка и Карибския регион.Портфолиото на DERTOUR включва освен това цяла Европа с огромно разнообразие от класически и тематични почивки за всеки вкус и през всеки сезон– морски и планински курорти, голф и уелнес ризорти, обиколни пътувания, градски турове, речни круизи, развлекателни паркове и мн. др., както и голям избор от круизи във всички океани на Земята.