Хотел Marina Bay Sands Singapore

Всички хотели в Сингапур - град

Местоположение на Marina Bay Sands Singapore

Оценка за Marina Bay Sands Singapore

Местоположение: Разположен точно срещу пристанището „Marina Bay"

Хотел: Този тематичен хотел разполага с общо 2 500 стаи и подкупва с неповторимата си архитектура. На височина от 200 м се намира грандиозният „Sky Park" с неговите ресторанти и 1 басейн (с включени шезлонзи, къпри за баня и плажни чадъри). Общо хотелът предлага над 13 ресторанта и три 50-метрови басейна. Огромното казино разполага с много игрални маси, както и с други възможности за игра. Разнообразни музеи, театър, както и 300 магазина са включени в комплекса.

Стаи: Всички стаи тип Horizon-Zimmer са разположени на горните етажи и предлагат разкошна панорамна гледка към града. Стаите тип Deluxe-Zimmer са обзаведени луксозно и елегантно. Те разполагат с баня/ душ/ WC, климатик, телефон, сателитна телевизия, минибар, сейф, като от тях се разкрива изглед към града. Стаите от типа Premier-Zimmer разполагат с идентично обзавеждане, предлагат и панорамна гледка към пристанището.

Изхранване: закуска (а-ла-карт или на бюфет).


Провери наличност за хотел Marina Bay Sands Singapore:

Моля, изберете възраст на децата

Хотел Marina Bay Sands Singapore

Онлайн резервация на хотел Marina Bay Sands Singapore. 5 звезден комфорт и уют присъщи само на най-добрите хотели.

Свободни стаи в хотел Marina Bay Sands Singapore 5★

Попитайте нашите сътрудници за условията в хотел Marina Bay Sands Singapore и си осигурете незабравими преживявания в Сингапур.