Хотел Cape Eleuthera Resort & Yacht Club

Всички хотели в Рок Сунд

Местоположение на Cape Eleuthera Resort & Yacht Club

Оценка за Cape Eleuthera Resort & Yacht Club

Местоположение: На разстояние 10 км. от летище Governor´s Harbour. Полетът от Насау е ок. 50 минути.

Хотел: Основната сграда е построена в типичен островно-колониален стил, а непосредствено до нея са разположени вили, които са издържани в средиземноморски стил. Хотелът се намира на тихия Алабастър Бей, който е познат с невероятните си залези. В ресторанта се предлагат предимно италиански специалитете, 1 път седмично се провежда карибска вечер, когато ще можете да опитате от местната кухня. По различни поводи се организират вечерни мероприятия.

12 Стаи. Стаите King-или Doppel-Zimmer разполагат с баня/душ, WC, климатик, вентилатор на тавана, iPod-станция, чай, кафе, сешоар и тераса с изглед към морето. Телевизор има в основната сграда. С безжичен интернет разполагате както в хотела, така и във вилите. За плажа имате на разположение кърпи.

Изхранване: Континентална закуска.

Спорт вкл. според наличността: Каяк, ветроходни лодки, катамаран, оборудване за гмуркане.

Провери наличност за хотел Cape Eleuthera Resort & Yacht Club:

Моля, изберете възраст на децата

Хотел Cape Eleuthera Resort & Yacht Club

Онлайн резервация на хотел Cape Eleuthera Resort & Yacht Club. 4 звезден комфорт и уют присъщи само на най-добрите хотели.

Свободни стаи в хотел Cape Eleuthera Resort & Yacht Club 4★

Попитайте нашите сътрудници за условията в хотел Cape Eleuthera Resort & Yacht Club и си осигурете незабравими преживявания в Бахами.