ОТ НАШАТА
РЕКЛАМА:

GrandResort Hotel

Лимасол, Кипър
Двойна стая, Без изхранване
5 нощувки

цена 320 € още

Провери наличност за хотел Лимасол:

Моля, изберете възраст на децата

Лимасол, Южен Кипър

Kapetanios Odysseia Hotel

Двойна стая, Без изхранване
7 нощувки

tjax

на човек от 306 €

Лимасол, Южен Кипър

Atlantica Miramare Beach Hotel

Двойна стая, Закуска
7 нощувки

its

на човек от 340 €

Лимасол, Южен Кипър

GrandResort Hotel

Двойна стая, Без изхранване
7 нощувки

jahn

на човек от 379 €

Лимасол

„Голямата Ябълка", както американците наричат Ню Йорк, е град, който впечатлява и предлага толкова много, колкото никой друг на света. Наричат го още Меката на забавленията и шопинга, а над 150 музея предлагат забележителности от световен ранг. А на всичко това по нищо не отстъпват изисканите луксозни хотели в „града, който никога не спи".

Повече от 8 милиона души от най-различни националности живеят в Ню Йорк – едва ли има по-мултикултурен и иновативен град в света от него. Тук просто няма нищо, което да го няма и в това всеки ден се убеждават безброй посетители от целия свят. Вашата обиколка на града трябва да започне там, където някога почти всички новопристигащи в Новия свят са слизали за първи път – Елис Айлънд. До островчето се стига удобно с лодка от парка „Батъри" – историческият център на града, като по пътя се разкрива чудесна гледка към прочутата Статуя на свободата. А след това просто се гмурнете в митичния Ню Йорк с неговото етническо и културно многообразие, открийте всичките му красоти и изживейте неповторимия му дух.
Над 150-те музея, като напр. Музея на модерното изкуство или Музея на изкуствата „Метрополитен", прочутите "Радио Сити Мюзик Хол", Бродуей, Оф-Бродуей, стотиците джаз и нощни клубове, дискотеки, мюзикъли и концерти правят града истинска Мека на музикалната и културната сцена. Големият брой забележителности отразяват историята не само на града, но и на Съединените щати: Емпайър Стейт Билдинг, Рокфелер Сентър, Уол Стрийт и катедралата "Сейнт Патрик" са само няколко от големите имена. Ресторанти, барове и много възможности за шопинг – в Ню Йорк не липсва нищо.

Оптимално време за пътуване:

Coming soon!!!

Температури:

0°C

0°C