ОТ НАШАТА
РЕКЛАМА:

Meliá Habana

Хавана, Куба
Друг тип настаняване, Без изхранване
3 нощувки

цена 186 € още

Провери наличност за хотел Хавана:

Моля, изберете възраст на децата

Моля, изберете възраст на децата

Хавана, Хавана и околности

Be Live Habana City Copacabana

Двойна стая, Без изхранване
3 нощувки

mwr

на човек от 104 €

Хавана, Хавана и околности

Meliá Habana

Друг тип настаняване, Без изхранване
2 нощувки

der

на човек от 126 €

Хавана

„Гранд Дамата" Хавана омагьосва със своя чар всеки посетител. Столицата на острова с около 2,3 милиона жители е най-големият и най-важният културно-исторически град на Карибите. Старият град на Хавана „Ла Хабана Биеха" е защитен исторически паметник на културата и през 1983 година е обявен за културно наследство на човечеството от ЮНЕСКО. И днес великолепните фасади и богато украсени с ковано желязо балкони свидетелстват за испанския колониален период. Разходете се по тесните улички, покрай известни места като „Пласа де ла Катедрал" и „Пласа де лас Армас", насладте се на прекрасната гледка към огромната крепост „Ел Морро" и си отпочинете с мохито в любимия ресторант на Ърнест Хемингуей „Бодегита дел Медио". Вечер в никакъв случай не бива да пропускате световноизвестното Шоу Тропикана, в което над 150 танцьори и танцьорки в приказни костюми пеят и танцуват под звуците на горещите карибски ритми (може да се резервира като екскурзия).

Хавана може да предложи много – напълно невъзможно е всичко да бъде открито за един ден. Прекарайте няколко нощи в един от нашите хотели – Вие можете да направите своя избор между традиционните къщи в историческия център на Стара Хавана или модерните хотели в предградията. Открийте „Старата Дама на Карибите" сами или съчетайте Вашия престой с езиков курс по испански или с курс по салса. Хавана е също идеална отправна точка за излети в съседната долина Винялес. Само за 90 минути ще стигнете до зелената долина, в която расте най-хубавият тютюн в страната. Ето защо посещението в тютюнева плантация е задължително.

Разгледайте 160 милиона годиншните варовикови образования наречени „Моготес" и се разходете с лодка в една от най-големите пещерни системи на света. Или съчетайте оживена Хавана с престой на един от райските Кайос и релаксирайте добре преди отново да тръгнете за в къщи.

Оптимално време за пътуване:

Coming soon!!!

Температури:

26°C

25°C