Хотел British Colonial Hilton

Всички хотели в Насау

Местоположение на British Colonial Hilton

Оценка за British Colonial Hilton

Местоположение: Със своето положение в централната част на Насау и на Форт Насау хотелът предлага възможност да се докоснете до богатата история на Бахамите. Летището е на 25 минути. До Райските острови се пътува около 15 минути. Околността предлага възможности за пазаруване и забавления.

Хотел: Характерният със своя традиционен вид хотел на посещаваната верига Hilton разказва в лобито своята история посредством нарисуваните в цялото помещение стенописи. Разположен в града, хотелът разполага и с малък частен плаж и покрита лятна тераса. Също така имате на разположение и басейн със сенчеста тераса (шезлонзи и кърпи без допълнително заплащане). В 3-те ресторанта ще се погрижим както за лека закуска, така и за изискана вечеря. В снек-бара и лаунджа имате възможността да преживеете един вълнуващ ден, пиейки коктейли. В допълнение имате на разположение един малък сувенирен магазин, фитнес център и спа-център.

Стаи: Модерно обзаведените 291 Deluxe-Cityveiw-Zimmer (RIRU) и Deluxe-Harbourveiw-Zimmer (RIXU) разполагат с баня/душ, WC, телевизор, радио, телефон, минибар, сейф, сешоар, климатик, кафе/чай, ютия и дъска за гладене.

Спорт вкл. според наличността: фитнес. Срещу заплащане: уелнес-процедури.

Хотел British Colonial Hilton,
1 нощувки, Според каталог

на човек от 102 €

Хотел British Colonial Hilton,
7 нощувки, Според каталог

на човек от 724 €

Провери наличност за хотел British Colonial Hilton:

Моля, изберете възраст на децата

Хотел British Colonial Hilton

Онлайн резервация на хотел British Colonial Hilton. 4 звезден комфорт и уют присъщи само на най-добрите хотели.

Свободни стаи в хотел British Colonial Hilton 4★

Попитайте нашите сътрудници за условията в хотел British Colonial Hilton и си осигурете незабравими преживявания в Бахами.