Потърси почивка в Тайланд:

Моля, изберете възраст на децата

Патонг Бийч, Пукет

Andamantra Resort & Villa Phuket

Делукс, Без изхранване
1 нощувка

mwr

на човек от 10 €

Равай Бийч, Пукет

Rawai Palm Beach Resort

Супериор, Без изхранване
1 нощувка

mwr

на човек от 15 €

Патонг Бийч, Пукет

Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach

Супериор, Без изхранване
1 нощувка

mwr

на човек от 32 €

Най-изгодните All Inclusive хотели

Най-изгодните 5-звездни хотели

  • The Landmark Bangkok

    Бангкок

    Друг тип настаняване, all inclusive +
    1 нощувка на човек

  • от 33 €

Тайланд

Разположен в сърцето на Югоизточна Азия на полуостровa Индокитай, Тайланд предлага неповторима комбинация от природни забележителности, екзотична култура и богато историческо наследство. Независимо дали ще предпочетете да съпреживеете пулсиращия метропол Банкок, да потърсите храмовете на древни цивилизации на север или да се насладите на идилични палмови плажове на някой от южните острови  – Земята на усмивките ще Ви очарова със сърдечно гостоприемство, екзотични кулинарни специалитети и богата култура.

Най-препочитаните ваканционни региони в Тайланд на източния бряг на Малайския полуостров откъм Андаманско море са Као Лак, Краби, островите Ко Ланта и Пукет, а от другата страна в Сиамския залив са разположени островите Ко Чанг, Ко Кууд, Ко Самуи. Асортиментът от  хотели и ризорти е богат. Често разположени на някои от идиличните палмови плажове, те предлагат  отлични възможности за водни спортове, гмуркане, голф, СПА, както и специални намаления и комплименти за младоженци.

Най-известните забележителности в северната част на Тайланд са древните градове Аютая, Сукотай, Лопбури, Чианг Май и Чианг Рай. Столицата Банкок, наричан още „Град на ангелите“ събира над 400 будистки храма, сред които Храма на изумрудения Буда, Кралския дворец, Плаващия пазар и градината на розите. Сред природните забележителности на Тайланд са заливът Пханг Нга и островите Ко Пи Пи.

Най-подходящото време за почивка в Тайланд е през европейската зима - от  ноември до март средните температури в страната са от 26 до 30 градуса, а валежите са рядкост.  Но значение има и кой регион сте избрали за Вашата почивка - за Пукет в Андаманско море оптималното време за почивка е между ноември и април, а Ко Самуи в Сиамския залив най – подходящо е да посетите в периода януари – май.

Часова разлика с България: + 5 часа

Визов режим: необходима е виза и международен паспорт с валидност поне 6 месеца от датата на влизане

Оптимално време за пътуване:

Coming soon!!!

Температури:

32°C

29°C