Потърси почивка в Мексико:

Моля, изберете възраст на децата

Моля, изберете възраст на децата

Плая дел Кармен , Ривиера Майа и остров Косумел

El Tukan Hotel & Beach Club

Двойна стая, all inclusive +
1 нощувка

its

на човек от 34 €

Плая дел Кармен , Ривиера Майа и остров Косумел

Hotel Aspira

Джуниор суит, all inclusive +
1 нощувка

its

на човек от 42 €

Мексико Сити, Мексико Сити и околности

Barceló México Reforma

Двойна стая, Без изхранване
1 нощувка

der

на човек от 73 €

Най-изгодните All Inclusive хотели

 • Nina & Beach Club

  Плая дел Кармен

  Двойна стая, all inclusive +
  1 нощувка на човек

 • от 34 €
 • Hotel Aspira

  Плая дел Кармен

  Джуниор суит, all inclusive +
  1 нощувка на човек

 • от 42 €
 • PF Hotel

  Мексико Сити

  Двойна стая, Без изхранване
  1 нощувка на човек

 • от 46 €
 • Mar Arena Condo

  Плая дел Кармен

  Апарт., Студио, all inclusive +
  1 нощувка на човек

 • от 53 €

Най-изгодните 5-звездни хотели

Мексико

Разположено между Тихия океан и Карибско море, обгръщайки живописния Мексикански залив – Мексико притежава много лица в природните си дадености от сухия север през вулканичните планини в централната част, където се простира и метрополът Мексико Сити, югът с планинските си вериги и накрая тропическите брегове на популярните морски курорти. Там можете да се запознаете с наследството на високо развитите древни индиански цивилизации, както и да се насладите на райските плажове.

Най-предпочитаните ваканционни региони са Ривиера Мая, която ще Ви плени колкото с археологическите си обекти, толкова и с уникалните си пейзажи и плажове, Канкун с разнообразния си нощен живот обещава идеалната морска почивка и Плая дел Кармен - някогашното рибарско селище, където височината на хотелите не бива да надвишава най-високата палма. Мястото, където Мексиканският залив среща Карибско море, събира триото на карибските острови -  почти недокоснатият природен рай на остров Холбокс, най-малкият и идеален за семейна почивка Исла Мухерес и Козумел – най-големият остров на Мексико, който в древността е бил свещено място на маите.

Едни от най-известните забележителности в Мексико са многобройните археологически обекти и пирамидални комплекси, разкриващи древната цивилизация на маите като Чичен Ица, Паленке или Тулум на полуостров Юкатан. Редом до древните култури историята и атмосферата на колониалната епоха са запазени в градове като Мерида, Чолула и много други. Мексико сити сам е обект на културно-историческото наследство на Юнеско, заради историческия си център, издигащ се над руините Теночтитлан.

Най-подходящото време за почивка в Мексико съвпада със сухия сезон или периодът от декември до април. В Канкун например средните максимални температури са от 27 °C през януари до 32 °C през юли и август, а така се движат те и в другите морски курорти. В периода май и ноември трябва да се имат предвид  тропическите бури и обилните валежи, особено на полуостров Юкатан.

Часова разлика с България: –8 часа

Визов режим: достатъчен е задграничен паспорт с валидност поне 6 месеца от датата на влизане

Оптимално време за пътуване:

Coming soon!!!

Температури:

27°C

25°C